Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Továbbra is kedvezményes áron kapják a nagycsaládosok a gázt Nyomtatás E-mail
Írta: Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság   
2011. szeptember 06.

ImageA nagycsaládosok – akik három vagy több gyermek után részesülnek családi pótlékban – továbbra is kedvezményes áron kaphatják a földgázt a 2012. évben. A támogatáshoz szükséges kérelmet 2011. szeptember 30-ig kell benyújtani. A nagycsaládosok a kedvezményben alanyi jogon részesülnek és mellette igényelhetik - az augusztus 31-én megszűnt gáz- és távhőtámogatás helyébe lépő – lakásfenntartási támogatást.

Tovább...
 
Egy CSEpp Teszt - a cukorbetegség figyelmet érdemel Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. szeptember 06.

ImageSzeptember 9-én, pénteken Székesfehérvár is ringbe szállhat Magyarország legegészségesebb városa címéért. Az Egy CSEpp TEszt (ECSET) szűrőprogram már évek óta sikeresen működik, és nem csak pillanatnyi egészségi állapotunkról kaphatunk képet, de egy apró lépés ahhoz, hogy elinduljunk egy egészségesebb életmód felé! A Egy Csepp Figyelem alapítványi busza a Fő utcán várja az érdeklődőket.

Tovább...
 
Repülőnap Börgöndön Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. szeptember 06.

ImageSzeptember 11-én, vasárnap ismét benépesül a Börgöndi repülőtér. A szervezők az elmúlt évek tapasztalatai alapján állították össze az egész napos programot, aminek létrejöttét Székesfehérvár Önkormányzata is támogatja. A Börgöndi Repülőnap részleteiről dr. Cser-Palkovics András polgármester és Szilády Dezső, az Albatrosz Repülő Egyesület elnöke számolt be.

Tovább...
 
Tizenhárom intézményben zajlott felújítás a nyáron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. szeptember 06.

ImageAmíg a pedagógusok és a diákok jól megérdemelt nyári szünidejüket töltötték, az önkormányzatnak, mint intézményfenntartónak addig is számos teendője volt. Ilyenkor lehet elvégezni a szükséges felújításokat. Az idén tizenhárom intézményben közel hetvenmillió forint értékű beruházás történt meg az elmúlt hónapokban. A munkálatok kivitelezője minden esetben a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. volt. A tanévkezdés alkalmából dr. Cser-Palkovics András polgármester összegezte a nyári szünetben elvégzett felújításokat.

Tovább...
 
Permetezik a platánfákat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: H. T,   
2011. szeptember 06.

ImageNövényvédelmi munkákat végeznek szerdától Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából. A felhasználásra kerülő szerek méhekre nem veszélyes, vizekre viszont kifejezetten veszélyes kategóriákba tartoznak.

Tovább...
 
Nemzetközi Hőlégballon Karnevál a Velencei-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 05.

ImageKözel tizenöt hőlégballon repül fel szeptember 9-11 között a Velencei-tónál megrendezett XVII. Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál keretében. A rendezvényre az agárdi Parkerdőben kerü sor, ahol különböző földi és légi programokra várják a látogatókat.

Tovább...
 
Egységes Fidesz az erős városért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 05.

ImageA következő két évben is Róth Péter áll a Fidesz városi szervezete élén. Az alelnöki teendőket változatlanul Brájer Éva, Csanády László, Dienesné Fluck Györgyi, Égi Tamás, Horváth Miklósné és Orosz István látja el. – született meg a döntés a helyi Fidesz tisztújításán, a párt választókerületi elnökei - Cser-Palkovics András és Vargha Tamás - javaslatára.

Tovább...
 
A hős fehérvári várvédőkre emlékeztek a Varkocs szobornál Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. szeptember 05.

ImageA Hermann László Zeneiskola növendékei adtak közös műsort a Varkocs szobornál annak emlékére, hogy Székesfehérvárt 468 éve ezen a napon foglalták el a törökök. A hős városvédők életüket áldozva próbálták megakadályozni, hogy bevegye Fehérvárt a török sereg. Varkocs György várkapitány szobránál Róth Péter alpolgármester helyezett el koszorút az önkormányzat nevében.

Tovább...
 
Érvek és ellenérvek a védőoltásokról Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. szeptember 05.

ImageIsmeretterjesztő előadást szervez a Széna Egyesület a Családokért "Védőoltások pro és kontra" címmel. A szeptember 7-én (szerdán) 18.00 órakor, a Civil Központban - korábban Technika Házában - megvalósuló esemény hasznos lehet a szülőknek és a pedagógusoknak egyaránt.

Tovább...
 
Orbán: Le fogjuk győzni a válságot! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. szeptember 02.

Image"Az elmúlt időszakban Svédország és hazánk kivételével minden tagállamban növekedett az államadósság.... A magyar kormány kitart az államadósság csökkentése mellett, mert amíg ilyen magas szinten van, addig a „magyar emberek másoknak dolgoznak." – mondta a kormányfő sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
Civil Korzó - új helyen, új bútorokkal, más elrendezéssel Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. szeptember 02.

ImageAz Alba Plaza Civil Piacterét megismerték és megkedvelték a város civil szervezetei, valamint a közösségi munka iránt érdeklődő polgárok. Sokukat bizonyára meglepetésként éri majd, hogy hamarosan már csak hűlt helyét találják...

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 16985 - 16995 / 20492